Apple iPhone
De iPhone is de klassieker bij uitstek en de onbetwiste meester van design en innovatie. Maak kennis met zijn uitgebreide mogelijkheden, een geavanceerd besturingssysteem en een grootse wereld aan apps die tot jouw verbeelding zullen spreken.
Apple iPad
Met een iPad verander je de manier waarop je dingen doet. Of je nu wilt koken, leren, ontwerpen, reizen of werken, de iPad is te allen tijde jouw perfecte assistent. Met de iPad en de ontelbare apps in de Appstore was je nog nooit zo productief en innovatief!
Apple MacBook
Al even mooi aan de binnenkant als aan de buitenkant. De draagbare MacBook-computers zijn als het ware kleine aluminium genieën die wereldwijd gekend staan als baanbrekende technologische hoogstandjes. Of je nu creatief aan de slag gaat, vaak onderweg bent of gewoon een mooi toestel wilt bezitten, een MacBook zal jou zeker en vast weten te bekoren!
Apple Watch
De Apple Watch is een prachtige combinatie van klasse en functionaliteit. Je kan kiezen uit meerdere stijlen en materialen en elke Apple Watch is beschermd door saffierkristal, op diamant na het hardste transparante materiaal ter wereld.

Gereviseerde producten