Leveringsinformatie

In onderstaande tabel vindt u een weergave van de kosten afhankelijk van gewicht, bestemming en geschatte aankomst. Een smartphone en de bijbehorende verpakking weegt meestal tussen 0,5 en 1 kg. Wanneer u een bestelling plaatst bij EXPANSYS, berekent het online bestelsysteem de precieze verzendkosten.

Verzendopties0.5kg1.0kg1.5kg2.0kg2.5kgGeschatte levertijd
Standaard levering via post€ 3,90€ 8,00€ 8,46€ 9,67N/A7 - 14 dagen
Express€ 12,09€ 13,30€ 14,51€ 18,14€ 19,351 tot 2 dagen
Classic€ 8,46€ 8,46€ 9,67€ 10,88€ 12,095 dagen
Opmerking
a) Alvorens u tekent voor ontvangst, dient u het pakket te controleren op het moment van levering en in aanwezigheid van de bezorger. De controle van de staat van het product wordt geacht als uitgevoerd wanneer de leverbon is getekend. Wij raden u aan om hiertoe niet alleen de buitenkant van het pakket te controleren, aangezien deze niets zegt over de staat waarin het product zich bevindt.
INDIEN BOVENGENOEMDE RICHTLIJNEN NIET ZIJN GERESPECTEERD, WORDT GEEN ENKEL BEZWAAR AANVAARD.

b) De levertijden zijn berekend door de transportbedrijven verantwoordelijk voor de levering en zijn louter schattingen. EXPANSYS is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen.

c) De pakketten worden geleverd met handtekening voor ontvangst. Gelieve hiertoe een leveringsadres op te geven waar iemand aanwezig is voor ontvangst.

d) Wanneer de bestelde producten naar EXPANSYS worden teruggestuurd door een onjuist of onvolledig opgegeven leveringsadres, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

e) Het kan in sommige gevallen voorkomen dat we genoodzaakt zijn om een beroep te doen op een andere transportmaatschappij dan de maatschappij die de klant heeft gekozen.

f) Er wordt niet geleverd tijdens het weekend en op feestdagen.

OPGELET: het volgen van een pakket is niet mogelijk indien u hebt gekozen voor een standaard levering via post. Een handtekening voor ontvangst is in dit geval niet vereist.